• KSM TECH är ett Svenskt bolag med eget varulager av samtliga saluförda artiklar
  • Betala tryggt och enkelt med Klarna eller Swish
  • Snabb leverans 1-3 dagar

Öppettider / Kontakt

Måndag till fredag: 9:00–16,00
Lördag och söndag: Stängt

Kontakt: info@ksmtech.se

Varför Ksmtech

Vi på Ksmtech har ett personligt intresse för de produkter vi saluför och säljer till dig som kund. Tack vare vårat intresse kan vi erbjuda dig produkter vi själva testar och vågar stå bakom. Vårat mål på ksmtech är att med eget varulager av alla annonserade produkter kunna erbjuda dig som kund snabb hantering och leverans normalt inom 1-3 vardagar.

Idag har vi vår lagerlokal och kontor i AR industriområde i Knivsta och härifrån skickas alla beställda produkter ut mot slutkund. Hemsidan webbshoppen design vill vi hålla enkel och stilren för en bättre och enklare handel / upplevelse för dig som kund. Vi uppdaterar ständigt hemsidan och utökar vårat lager av produkter men i långsam takt efter vi själva noggrant testat och godkänt produkten.

Vårt mål

Vårt mål på Ksmtech är att erbjuda dig som kund en produkt som tagits fram och testats för kvalitet och hållbarhet. Vårt val och samarbete med bland annat Mactronic som leverantör inom belysning  grundar sig i Mactronics många år i branschen. Sedan 1980 har Mactronic producerat och skapat bärbar belysning med kundinriktningen Militär och polis. Idag är Mactronic en av Europas största tillverkare av premiumkvalitets bärbar belysning till militära- och polisorgan i Europa. Vi står bakom kvalitativa produkter för en bättre upplevelse.ksmtech.se är en del av Ksm Solutions AB org nr: 559260-3517