• KSM TECH är ett Svenskt bolag med eget varulager av samtliga saluförda artiklar
  • Betala tryggt och enkelt med Klarna eller Swish
  • Snabb leverans 1-3 dagar

Mactronics historia går tillbaka till 1980-talet, när Czesław Mocek skapade ett företag som tillverkar och säljer ficklampor. Under de kommande 30 åren blev företaget den största polska och en av de största europeiska tillverkarna av belysningsutrustning av högsta kvalitet för proffs (lagsbekämpning, första responders, militär) och för hushållsapplikationer, turister, gör-det-själv-entusiaster, cyklister, sportentusiaster och andra grupper.
Sedan starten har företaget strävat efter att tillhandahålla innovativa produkter av premiumkvalitet som är perfekt anpassade till olika behov. Det breda urvalet omfattar nu över 500 modeller, där många ficklampor är företagets egna industriella design.
Varje ny modell av en ficklampa eller ett mer avancerat belysningssystem skapas för att på bästa sätt tillgodose användarnas behov. Det är därför företagets designteam är en av dess nyckelavdelningar och ansvariga för att utveckla patenterade tekniska lösningar.


För att säkerställa kvaliteten på de produkter vi säljer har vi byggt ett professionellt servicecenter med toppmodern utrustning där vi noggrant testar våra produkter innan de släpps ut på marknaden.
Vi tillhandahåller garanti och även service efter garantitiden för de produkter vi säljer.
VIKTIG! Vi garanterar tillgång till reservdelar och service för de produkter vi tillverkar och säljer under en period av 5 år från datumet för första release av en specifik produkttyp.
Om du är vår kund och du upplever ett tekniskt problem med vår produkt, tveka inte att kontakta vårt servicecenter eller kundservice.